Beboparket - Houten vloeren!
Deze week fabrieksleegverkoop!Wat is Novilon?

Novilon vinyl vloerbekleding wordt geproduceerd door Forbo Novilon.
Een bedrijf dat haar jarenlange ervaring vertaalt in productinnovaties
die voor u wooncomfort en gemak opleveren.
Novilon is een vinyl dat behaaglijk warm aanvoelt,
een minimum aan onderhoud vergt en het geluid uitstekend isoleert.
Novilon Nova staat voor het luxe leven. Een elegante en rustieke lifestyle, nostalgisch en modieus. Novilonreg; laat wederom zien dat praktisch en mooi prima samengaan. Forbo Flooring en VT wonen introduceren de vernieuwde collectie Novilonreg; VT wonen. Het is een bijzondere trendsettende en daardoor unieke collectie geworden die de woning een eigen karakter geeft.

De collectie telt 16 items die met elkaar een sereen beeld geven door het gebruik van mooie matte en vergrijsde tinten. De vloer is een rustige en luxe basis voor de woning. De dessins Tweed en Noest laten zien dat de collectie gekenmerkt wordt door speelse dessins en grove structuren. Daarnaast laat de collectie ook een heel fijne kant zien door de subtiele glans die wordt toegepast in het dessin parelmoer en in de betonnen die een zachte glans hebben.


De Novilon plus collectie kenmerkt zich door een geavanceerde techniek. Het strakke design dankt deze collectie aan de toevoeging van licht reflecterende chips. Er zijn nu ook dessins met een metallic chip. Dit geeft het product een mooie zachte metaalachtige uitstraling. De toplaag van Novilon Plus is 0,5 mm dik. Die extra dikke en harde toplaag maakt Novilon plus niet alleen uitstekend geschikt voor thuis, maar ook voor zwaar gebruik, bijvoorbeeld in een praktijkruimte of kantoor aan huis. Forbo Flooring geeft 15 jaar garantie op de Novilon plus collectie
© Beboparket - 2012 - Alle rechten voorbehouden! - Beboparket Houten Vloeren Link Partners